Powered by KultuNaut kultunaut icon

Det sker i Furesø

event image
event image
Hareskovens månedlige svampeture TUR NUMMER 171 (20. oktober 2024)
Hvor: Hareskov Station, Stationsvej 5, Hareskov, Værløse
Hvornår: Søndag den 20. oktober 2024, kl. 13-15.30.
Pris: Entré: 200 kr - køb billet

Vi starter kl. 13 fra bordet ved Hareskov station et par meter inde i skoven. Vi går i skoven, og er tilbage ved bordet kl. 15-15:30 hvorefter svampene sorteres og fotograferes. (Det kan f.eks. tage 1 time, men afhænger af antallet af svampe).

"Hareskovens svampe og natur" er svampeture hver måned året rundt. November 2018 afholdtes tur nr. 100. Billeder fra turene: se her.

BEMÆRK!
Starttidspunktet for turene ændres til kl. 13. Man kan mødes i MB TOURS kl. 9-11 og varme sig med en kop kaffe med tilbehør (Gammel Hareskovvej 321, 44320903). Samt efter turen (stedet lukker kl.16). Det ligger meget tæt på Hareskov station (gå ned ad den skrå sti fra parkeringspladsen. På stien er der lys-standere i stiens ene side). Turen starter kl. 13 fra bænken i skovkanten ved Hareskov station (modsatte side af parkeringspladsen). Bemærk at parkering ikke må ske på bussens vendeplads.
Formålet med disse ture er at finde og lære Hareskovens svampe, og altså ikke udelukkende eller primært at finde spisesvampe. Hvis man tager noget med hjem og spiser det, er det på eget ansvar - uanset om det er godkendt eller ej. Det er altid ens eget ansvar, hvad man putter i munden fra en svampetur.

Vi starter fra bordet ved Hareskov station. Bordet er få meter inde i skoven.

KL. 15-15:30 SVAMPENE SORTERES OG FOTOGRAFERES (f.eks. 1 time).

Turene arrangeres af tidsskriftet BIONYT VIDENSKABENS VERDEN. Vedr. oplysninger om deltagelse, se her.

Priser (et BIONYT VIDENSKABENS VERDEN er inkluderet i prisen):
En voksen: 50 kr.
En voksen + 1 barn: 40 kr samlet (idet prisen for et barn er minus 10 kr.).
En voksen + 2 børn: 30 kr samlet (idet prisen for hvert barn er minus 10 kr.).
osv.
Pris for abonnenter på BioNyt Videnskabens Verden: Gratis for hele familien.
Pris for medlemmer af Svampeforeningen: Gratis for hele familien. Medbragte gæster betaler normalprisen.

Tilmeldte skrives på en emailliste, og vil få invitation til kommende ture. (Der bruges Mailchimp, og det er let at afmelde sig ved at trykke "unsubscribe" på en tilsendt email). Tilmelding er ikke nødvendig, hvis man har modtaget en sådan email-invitation og ikke skal betale samt tidligere har lavet en tilmelding, så vi har email, tlf. og adresse. For andre bedes betaling ske ved tilmeldingen. (Hvis man ikke når det, kan der betales til BioNyt's MobilePay tlf.nr. 21729908 ved bordet - husk at oplyse email - men som sagt skal betaling helst ske ved tilmeldingen - vælg billettype her til højre, eller nedenfor hvis du bruger en smartphone). BEMÆRK: Du bliver bedt om at foretage valg af tillægsydelse. Dette SKAL man svare på. Brug rullehjulet og vælg f.eks. "1", og "intet" hvis man ikke vil tegne abonnement på BioNyt Videnskabens Verden


Køb billet Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning