Powered by KultuNaut kultunaut icon

Det sker i Furesø

event image
event image
Vildmarksbad, vin og vandring - Klubaften
Hvor: Hareskov Station, Stationsvej 5, Hareskov, Værløse
Hvornår: Onsdag den 26. juni 2024, kl. 17-21.
Pris: Entré: 395 kr - køb billet
Hareskov Station.

En aften I vandringens og fællesskabets tegn, med vin og vandrehistorier i bålets skær. Denne aften er arrangeret af Womens Hiking Club, og er for alle kvinder der har lyst til en kort vandretur og fællesskab.

Vi mødes på Hareskov station, og går ialt 5-6 km (inkl retur) til et dejligt bålsted i Harskoven, hvor Amanda og Louise fra Womenshikingclub sørger for lækker mad ved bålet og vin og vand i glasset.
Alt du skal gøre, er at bidrage med dit nærvær til fællesskabet, og måske medbringe din bedste vandrehistorie!? For denne aften fortæller vi historier, mens vi spiser og drikker sammen i bålets skær.
Der er plads til 15 kvinder, og billetten kan ikke refunderes efter køb, men må gerne videresælges. Aftenen slutter kl 21 på Hareskov station.Om Womens Hiking Club:Womens Hiking Club er et vandrenetværk for ALLE kvinder, der har lyst til fællesskab omkring vandring, krop, nydelse og natur. Vi - Amanda og Louise - ønsker at inspirere kvinder til mere nydelse, mere natur, mere fællesskab, mere kontakt og mere liv.Om Amanda:Amanda er uddannet Parterapeut og sexolog og har arbejdet fra egen klinik på Nørrebro i 10 år. Hun er en flittig skribent, underviser og foredragsholder i emner indenfor parforhold og sexologi, og er forfatter til flere bøger om og til parforholdet.Om Louise:Louise kan trække på erfaringer fra et langt arbejdsliv indenfor special- og Neuropædagogik, ledelse, undervisning, facilitering, foredrag, coaching og terapi. Hun er blandt meget andet uddannet som enneagram-trainer, og har undervist, skrevet om og arbejdet med enneagrammet i ca 20 år.DET MED SMÅTVed billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmeldingen er bindende, da vores aftaler er tilsvarende bindende. Hvis du bliver forhindret pga. uheld, sygdom eller lignende, så kan du evt. benytte dig af Billettos forsikring (skal tilkøbes ved billetkøb) eller kontakte din egen forsikring


Køb billet Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning