Powered by KultuNaut kultunaut icon

Det sker i Furesø

event image
event image
Skidefuld af Historier '24
Hvor: Kulturhuset Galaxen, Bymidten 48, Værløse
Hvornår: Tirsdag den 11. juni 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 150 kr
Kulturhuset Galaxen.

Christianshavns Beboerhus, Kulturhuset Galaksen og Hus Forbi præsenterer i samarbejde "Skidefuld af historier '24". Skidefuld af Historier blev første gang opført i 2019 til stor succes for både publikum og medvirkende.

Nu gentager vi denne gribende og rørende succes med en nyt hold i en ny opsætning.
Skidefuld af Historier er et intensivt teaterprojekt som bliver skabt på blot 14 dage, hvor nuværende og tidligere hjemløse Hus Forbi-sælgere, uden teatererfaring, deler deres livshistorier i en professionelt opsat forestilling.
Vi har samlet et hold af mennesker, der lever et liv, som mange dårligt begriber. Et liv, præget af hjemløshed, arbejdsløshed, misbrug og pengeknaphed, men også en tilværelse med meningsfulde fællesskaber, broderskab og et livligt liv på gaden.
Forestillingen er et unikt kludetæppe af historier fra spillernes liv syet sammen af små fine, skøre, skrøbelige og rørende tableauer. Om det, der former os som mennesker, om det vedkommende og væsentlige i livet og om tanker, der favner både livet og døden.
Forestilling varer ca 1 time. Efterfølgende vil der være en "artist talk" hvor publikum kan stille spørgsmål til deltagerne i forestillingen.
Denne billet gælder til forestillingen, som spilles i Kulturhuset Galaksen


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning