Powered by KultuNaut kultunaut icon

Det sker i Furesø

event image
event image
Kvit smerterne
Hvor: Farum Kulturhus, Kulturtorvet 12, Farum
Hvornår: Mandag den 21. oktober 2024, 11:00-14:00.
Pris: Entré: 280 kr

Døjer du med daglige smerter som f.eks. hovedpine og nakkespændinger? Og vil du gerne komme dem til livs og få mere livsglæde? Så er det nu, du kan lære at komme smerterne til livs.

Hovedpine, nakke- og rygsmerter forpester dagligdagen for mange mennesker. Oftest skyldes smerter og ubehag, at du har fysiske spændinger eller blokeringer i dit nervesystem. Heldigvis findes der metoder til at komme smerterne til livs, så du kan bruge din energi på det, du gerne vil i stedet for at være tynget af dine smerter.

Vi udbyder to forskellige foredrag i denne serie:
Introduktion
Til dette foredrag vil du lære, hvordan du med få tricks kan fjerne gener og smerter i ryg, nakke, albue, lænd og andre steder i bevægeapparatet. Vi arbejder også med at fjerne stressfaktorer i din hverdag, så du vil få mere energi, falde i søvn på få minutter og vågne uden vækkeur næste morgen.

Gør noget godt for dig selv: Kom og hør, hvordan du kan blive smertefri! Se alle foredrag og tilmeld dig her.

Opfølgning
Har du tidligere deltaget i foredraget »Kvit smerterne«, så kom med til denne opfølgningsforedraget, hvor vi kigger på, hvordan det er gået siden sidst. .

Har værktøjerne virket? Hvor meget er dine smerter blevet reduceret siden sidst? Hvordan er det gået med hjemmearbejdet? Hvilke øvelser og teknikker har virket?

Du lærer også, hvordan du kan gå dig smertefri, hvad uens benlængde kan betyde for bl.a. nakkesmerter, og hvordan du arbejder med at fjerne stressfaktorer i din hverdag. Du vil få mere energi, falde i søvn på få minutter og vågne veludhvilet uden vækkeur næste morgen


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning